KANTOORGEBOUW VENLO
LOCATIE BEREIKBAARHEID

Trencadis ligt aan de Hulsterweg in Venlo, centraal gelegen ten zuiden van het centrum. Van hieruit is er een directe aansluiting op de A73 en de A74 mogelijk. De verbinding met het Duitse Ruhrgebied, Eindhoven, Nijmegen en de Randstad is uitstekend.

In de directe omgeving bevindt zich een internationale campus van Fontys Hogescholen.  Deze campus van Fontys Venlo is opgestart in de jaren ’90. Sinds 1994 worden er op deze plek internationale opleidingen aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits.

 

 

Trencadis

Hulsterweg 82

5912 PL Venlo

+31 (0) 623626695

info@trencadis-venlo.nl

Auto

Trencadis bevindt zich op circa 1 kilometer afstand van de autosnelwegen A73 (Venlo - Roermond) en A74 (Venlo – Duitsland). Op een afstand van circa 5 kilometer van Trencadis bevindt zich de snelweg A67 (Venlo - Eindhoven – Antwerpen).

 

 

Vliegveld

Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 30 minuten rijafstand. Airport Weeze en Eindhoven airport bevinden zich op respectievelijk 30 en 40 km.

 

 

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in de directe omgeving van Trencadis is aanwezig in de vorm van bus en trein. Op circa 5 minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd. De treinstations Venlo (intercity station) en Tegelen zijn op circa 2 km afstand gelegen.

Hulsterweg 82

5912 PL Venlo

info@trencadis-venlo.nl