KANTOORGEBOUW VENLO
HUURDERS

 

Boels Zanders Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met ruim 130 medewerkers waaronder zeventig advocaten en vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven. Ons werkgebied concentreert zich in Zuidoost-Nederland, daarnaast  zijn we actief in heel Nederland en ook over de grens.

 

Sinds 2012 is Boels Zanders Venlo gevestigd in het Trencadisgebouw. U vindt ons op de bovenste twee etages van dit aansprekende gebouw. Wij hebben vanuit deze twee etages  goed zicht op Venlo en de regio. Ook onze andere vestigingen bevinden zich op goed bereikbare en zichtbare locaties. Vanuit deze moderne huisvesting bieden wij hoogwaardige juridische diensten met specifieke branche en

sectorkennis, in de nabijheid van onze klanten.

 

 

 

 

 

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services.

Met de inzichten en de hoogwaardige diensten die wij bieden, dragen wij bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Wij brengen toonaangevende leiders voort die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken.

Daarmee spelen wij een cruciale rol bij het creëren van een beter functionerende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

 

Sinds april 2012 is EY Venlo gevestigd in het bijzondere kantorencomplex Trencadis.

In Limburg heeft EY een sterke positie bij familiebedrijven die veelal actief zijn in de sectoren handel, industrie, chemie, en vastgoed alsmede in de gezondheidszorg, onderwijs en bij overheden. In Noord- en Midden-Limburg is de sector logistiek tevens van groot belang.

 

Dit doen we vanuit ons motto “Building a better working world”. Want het is onze overtuiging dat wanneer het bedrijfsleven beter werkt, de hele wereld beter functioneert. Op die manier bouwen we aan beter presterende ondernemingen.

Lokaal, maar ook wereldwijd.

 

We zijn gehuisvest op de 6e en 7e etage en heten u van harte welkom .

 

Voor meer informatie kijk op ey.com/nl

 

Hulsterweg 82

5912 PL  Venlo

Telnr. 088-4072800

 

 

QIAGEN N.V., een Nederlandse-holdingmaatschappij,  is een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen voor het winnen van waardevol moleculair bewijs van biologische monsters. De technologieën van QIAGEN maken de zuivering en verwerking van DNA, RNA en proteïnen van bloed, weefsel en andere materialen mogelijk. Testtechnologieën maken deze biomoleculen zichtbaar en klaar voor analyse. Bioinformatische oplossingen en kennisbanken helpen bij de interpretatie van gegevens voor de productie van relevante en praktisch bruikbare wetenschap. Automatiseringsoplossingen integreren deze naadloze en kosten-efficiënte moleculaire testgegevens.

 

QIAGEN heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten op het gebied van moleculaire diagnostiek (gezondheidszorg), toegepaste testen (forensische wetenschap, veterinaire diagnose en voedselveiligheid), Pharma (farmaceutische en biotechnologische bedrijven) en onderzoek (biowetenschappen).

 

 

Fressnapf is, met meer dan 1400 winkels in elf Europese landen, de marktleider in dierbenodigdheden in Europa. Bij Fressnapf werken ongeveer 10.000 mensen. Medewerkers worden  voortdurend opgeleid om klanten te voorzien van deskundig advies en het vinden van de juiste producten, die precies voldoen aan de behoeften van uw huisdier. Naast dierbenodigdheden biedt Fressnapf ook een breed scala aan accessoires en diensten. Daarnaast is Fressnapf ook betrokken bij sociale projecten rond het welzijn van dieren en de bijzondere relatie tussen mens en dier. Zo is sinds 1996 een partnerschap met de Duitse Animal Welfare Association aangegaan.

 

 

FORTEQ een essentiële partner in de automotive, consumentenelektronica en farmaceutische industrie wereldwijd. Er zijn verschillende engineering en productielocaties in Europa, de VS en China.

 

Forteq biedt ontwerp, ontwikkeling, productie, assemblage en verpakking van diensten voor de implementatie van oplossingen op maat voor de medische wereld, alsook voor de ontwikkeling en productie van hoge precisie transmissiesystemen en nauwkeurige plastic onderdelen. Het hoofdkantoor van FORTEQ is gevestigd  is in Nidau, Zwitserland.

 

 

Wolters Kluwer heeft zijn hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 40 landen en er werken ongeveer 19.000 medewerkers.

Wolters Kluwer is een toonaangevende kennis en informatie dienstverlener op het gebied van recht, het bedrijfsleven en de belastingen. Wolters Kluwer biedt hoge kwalitatieve, technische informatie voor professionele gebruikers, en weet deze te  verbinden met digitale oplossingen en applicaties. Wolters Kluwer is er voor juridische, fiscale en financiële adviezen. Ook bieden ze een breed scala aan opleidingen, cursussen en congressen.

 

Hulsterweg 82

5912 PL Venlo

info@trencadis-venlo.nl